Fællesbillede fra Pleje- og Omsorgscenter Banebo.

Torsdag den 25. august var en helt særlig dag.

Ikke mindre end 8 medarbejdere fra Vestvågøy kommune, Lofoten var på besøg i Social, Sundhed & Omsorg. De var nysgerrige på vores arbejde med velfærdsteknologi og digitalisering af arbejdsgange.

Og dagen bød på mange spændende besøg og oplæg.

Den startede med morgenmad og introduktion på Rådhuset og derefter gik turen til Distrikt Vesterparken, hvor teamleder Tonje Fromreide bød gæsterne velkommen på sit modersmål – nemlig norsk. Til stor glæde for alle.

I Vesterparken fik vores norske kolleger mulighed for at overvære en sårbehandling med VR-briller, og efterfølgende var der tid til at tale om implementering af ”personlige iPads” og planlæggernes arbejde med vagtplaner.

Næste stop var Pleje- og Omsorgscenter Banebo, hvor gæsterne blev præsenteret for LæringsLab og afprøvede simulationsdukken, som bruges til at øve nye og eksisterende pleje- og behandlingsteknikker.

Her blev der også tid til et fællesbillede.

”Tusen takk for en virkelig innholdsrik dag, og en fantastisk mottakelse. Vi skal bruke kunnskapen vi fikk hos dere godt.”

Efter frokosten demonstrerede Test- og Udviklingscenter for Velfærdsteknologi (TUCV) nogle af vores fælles projekter – blandt andet hvordan man kan 3D printe hjælpemidler til personer med fysiske handicaps. Eksempelvis en specialtilpasset armskinne og bedre håndtag til blindestokke.

Kl. 16 blev flokken sendt ud i det danske sommervejr med rygsække fyldt op af indtryk. Tak for besøget og tak til alle der gjorde dagen god og spændende.

Kontakt os og hør mere om vores arbejde med velfærdsteknologi og digitalisering

Mette Bech Thomsen

Konsulent for velfærdsteknologi og digitalisering

Tlf: 24 20 44 09

Katrine Hauer Tophøj

Konsulent for velfærdsteknologi og digitalisering

Tlf: 22 11 51 52